babor-head

Babor je jedan od vodećih svjetskih brandova u industriji profesionalne kozmetike. Preko 50 godina, Babor je vodio detaljna istraživanja na ljudskoj koži kako bi razvio holistički koncept njege kože u suradnji sa prirodom. Naši proizvodi pružaju osjećaj dobrobiti i pomažu u isticanju prirodne ljepote.

Prepustite se našem stručnom i educiranom osoblju te uživajte u potpunoj ekskluzivnosti.

Posebnosti:

  • Individualan pristup
  • Rezultat
  • Stručno educirano osoblje
  • Ekskluzivno uređen ambijent
  • Vrhunska tehnologija

BABOR TRETMAN LICA

Uvodni tretman za odabir daljnjih postupaka tretmana. Započinje čišćenjem lica te
nanošenjem aktivne maske koja će nakon 10 min pokazati stanje Vaše kože.
Nakon ovog tretmana možemo odabrati ispravnu terapiju za Vašu kožu.Sljedeći koraci su istiskivanje prištića,ampula ovisno o stanju kože i maska individalna za svaku klijenticu.

Cijena: 70 EUR / 376,72 HRK

BABOR CRASH tretman (aktivna potpuna hidratacija)

Ispunite želju kože ublaživši joj žeđ hidratantnim ampulama. Fantastična količina vlage koja u jednom tretmanu ulazi u kožu ostavlja na njoj veo blistavosti i čini je čvrstom i zdravom. Do 7 hidratantnih ampula unosi se u kožu dok se ne zadovoljii i posljednja pora žedna vlage.

Cijena: 70 EUR / 527,42 HRK

DR.BABOR MIKRODERMOABRAZIJA

Aparativni piling s kristalima koji uklanja odumrle stanice kože i pomaže u obnovi samih stanica, što rezultira glatkom i svjetlijom puti. Potaknite regeneraciju kože i samih stanica. Ovaj tretman preporučamo svakome tko želi zadržati mladenački izgled svoje kože.

Cijena: 90 EUR / 678,11 HRK

BABOR HSR TRETMAN

Posebno dizajniran kako bi se postigla elastičnost kože, HSR® tretman koristi mnoštvo inovativnih tehnika s ciljem boljeg učvršćivanja i liftinga. Koža postaje čvršća i elastičnija, pružajući licu da povrati svoj mladenački sjaj.

Cijena: 70 EUR / 527,42 HRK

HYALURON BOOST TRETMAN – najbrži rezultati u najkraće vrijeme!

– tretman za intenzivno vlaženje, smanjuje površinske bore uzrokovane suhoćom, poboljšava mekoću, glatkoću i elastičnost, te aktivira obrambene mehanizme kože kako bi se spriječio gubitak vode što rezultira zdravim i mladenačkim izgledom.

Trajanje: 30min

Cijena: 50 EUR

Babor Sea Creation
BABOR SEA CREATION
U naš salon stigao je novi tretman koji predstavlja izvor duboke ljepote. Predstavljen je kao najluksuzniji tretman lica od BABOR-a na kojem su znanstvenici radili godinama kako bi dobili najčišće i najaktivnije sastojke za tretmane lica. Ovaj tretman najbolje opisuju sve blagodati oceana. Ocean skriva iscjeliteljske moći. U svojim dubinama skriva mikroorganizme koji sadrži i novi luksuzni asortiman za njegu kože iz BABOR-a.
Kozmetika sadrži dva mikroorganizma Glycoceane GP3 i BABOR thermophilus te ekskluzivni ekstrakt zelene alge kavijar. Ove komponente izvrstan su tandem protiv starenja; aktiviraju fibroblaste koji proizvode kolagen koji je odgovoran za čvrstoću i stabilnost kože. Također, ubrzavaju regeneraciju kože i daju blistav ten. Zelena alga kavijar potiče sintezu proteina i povećava elastičnost kože.
Cijena tretmana: 200 EUR / 1506,9 HRK