babor-head

Babor je jedan od vodećih svjetskih brandova u industriji profesionalne kozmetike. Preko 50 godina, Babor je vodio detaljna istraživanja na ljudskoj koži kako bi razvio holistički koncept njege kože u suradnji sa prirodom. Naši proizvodi pružaju osjećaj dobrobiti i pomažu u isticanju prirodne ljepote.

Prepustite se našem stručnom i educiranom osoblju te uživajte u potpunoj ekskluzivnosti.

Posebnosti:

  • Individualan pristup
  • Rezultat
  • Stručno educirano osoblje
  • Ekskluzivno uređen ambijent
  • Vrhunska tehnologija

BABOR PRO

Nova generacija,učinkoviti i brzi rezultati,lijek za kožu,različiti serumi  (vitamin c,Retinol,EGF,Ceramidi,Beta Glucan,Microsilver,Aha pilinzi(10,20,30%)
-obnova kože bez iritacija,100%prilagođeni zahtjevnim problematikama kože
REZULTATI-uklanjanje nečistoća sa lica,svjež,blistav,gladak ten,rješavanje proširenihpora,pigmentacije

Cijena: 350,00 kn (60 min)

BABOR PRO EGF

-tretman koji sadrži epidermalni rast stanica koji potiče stvaranje kolagena,fibroblasta i učvršćuje kožu.Pomlađuje,aktivira i stimulira konture lica

Cijena: 400,00 kn (60 min)

BABOR TRETMAN ČIŠĆENJA LICA

Tretman lica uključuje: čišćenje lica s hydrofilnim uljem i phytoaktivom ( skida nečistoće i šminku topivu u ulju i vodi) , masku od koprive ( za mikrocirkulaciju kože i otvaranje pora ( peeling od usitnjenih koštica breskve ) parenje, istiskivanje prištića, dezinfekcija, stavljanje odgovarajuće ampule, masaža te odgovarajuća maska ( ovisno o stanju kože )

Koža nakon ovog tretmana je čista, sviježa, sjajna i dubinski nahranjena

Cijena: 300,00 kn

BABOR ARGAN TRETMAN

Pružite svojoj koži najpotrebnije sa argan tretmanom koji će obogatiti kožu sa vlagom i hranjivim tvarima ostavljajući ju mekom i glatkom u samo nekoliko minuta.

Cijena: 300,00 kn

BABOR TRETMAN KISIKOM

Tretman uključuje: čišćenje lica s hydrofilnim uljem i phytoaktivom ( skidaju nečistoće i šminku topivu u ulju i vodi) , masku od koprive ( za mikrocirkulaciju kože i otvaranje pora) peeling od usitnjenih koštica breskve, stavljanje oxygen ampule, “ubrizgavanje” kisika, , masaža oxygen kremom te oxygen pjenastu masku

Tretman stimulira razinu i dotok energije stanicama kože i značajno podmlađuje stanice. Čini kožu svježom, revitaliziranom i blistavom.

Cijena: 300,00 kn

BABOR THERMO MODELAGE MASKA

Ispunite i zategnite kožu sa collagen booster terapijom. Tretman sadrži iznimno snažnu hijaluronsku kiselinu i kolagen te tako poboljšavaju stanje kože iznutra prema van i zaglađuju bore i fine sitne linije. Utjecaj ovog tretmana je pojačan sa Thermo modelage maskom (maskom koja je gipsanog oblika te gura sve aktivne sastojke duboko u kožu). Thermo modelage maska podiže i preoblikuje konture lica.

Cijena: 350,00 kn

BABOR TRETMANI LICA CRASH tretman (aktivna potpuna hidratacija)

Ispunite želju kože ublaživši joj žeđ hidratantnim ampulama. Fantastična količina vlage koja u jednom tretmanu ulazi u kožu ostavlja na njoj veo blistavosti i čini je čvrstom i zdravom. Do 7 hidratantnih ampula unosi se u kožu dok se ne zadovoljii i posljednja pora žedna vlage.

Cijena : 400,00 kn

DR.BABOR MIKRODERMOABRAZIJA

Aparativni piling s kristalima koji uklanja odumrle stanice kože i pomaže u obnovi samih stanica, što rezultira glatkom i svjetlijom puti. Potaknite regeneraciju kože i samih stanica. Ovaj tretman preporučamo svakome tko želi zadržati mladenački izgled svoje kože.

Cijena : 400,00 kn

BABOR HSR TRETMAN

Posebno dizajniran kako bi se postigla elastičnost kože, HSR® tretman koristi mnoštvo inovativnih tehnika s ciljem boljeg učvršćivanja i liftinga. Koža postaje čvršća i elastičnija, pružajući licu da povrati svoj mladenački sjaj.

Cijena: 500,00 kn

BABOR REVERSIVE

Anti-age tretman Inspiriran najnovijom tehnologijom koja se koristi u istraživanju starenja kože, dermatologije i genetike. Četiri visoko aktivna sastojka , TELOVITIN , AGICYL , LUMICOL i EPOCYL sadržani u ovoj ekskluzivnoj formuli. Oni djeluju u savršenoj sinergiji, koži vraćaju tonus i mladenački sjaj. Koža izgleda čvršće i glatko te svilenkasto mekana na dodir.

Cijena : 500,00kn