beauty-the7-nails-02.png

Stopala su onaj dio tijela koji stranke najčešće neopravdano zapostavljaju i na njih greškom zaboravljaju.

Činjenica je da su po mišljenju mnogih najveći pokazatelj uređenosti upravo stopala jer pokazuju odnos pojedinca prema uređenosti i higijeni.Preporučuje se cjelovita pedikura barem jednom mjesečno,a inače bi klijent trebao kod kuće njegovati stopala pomoću kupelji i raznih krema za stopala.REZULTAT:odmorne noge i mekana kože kao u novorođenčeta.

U našem salonu radimo:

3TO KOPČA (proteza nokta)

 

Medicinska 3TO kopča = kopča za sanaciju noktiju na rukama i stopalima – sliči na ortodontski aparat. Medicinska kopča je od presudne važnosti u reguliranju prirodne rasti noktiju. To je inovativna metoda i odlična alternativa operacije.Klijent nakon instaliranja medicinske 3TO kopče osjeti brzo olakšanje, jer se rastereti područje uz nokat ili kožu. Kopča ne predstavlja nikakvu poteškoću prilikom nošenja cipela – sport, radno mjesto, itd.Pogodno za svakoga. Mogu je nositi djeca te dijabetičari (jer je alternativa operacije), alergičari na nikal …

3TO KOPČA pomaže kod: urasli nokat, zakrivljeni nokti, deformacija noktiju, kao prevencija. Na ovaj način moguče je izbjegnuti bolne operacije nokta sa učestalim ponavljanjem!

CIJENA: 500 KN

Mijenjanje 1 žice – 150 kn

Skidanje kopće – 50 kn

FOOTLOGIX NOVA PEDIKURA

 Footlogix® omogućuje stručnjacima da daju pedikuri novi standard izvrsnosti. Proizvodi se jednostavno primjenjuju, imaju visoku koncentraciju te su isplativi.

Footlogix® paleta proizvoda za kućnu njegu daje brze i učinkovite rezultate za kontinuiranu uporabu kod kuće. Naši jedinstveni proizvodi su lagani, neokluzivni i jednostavni za nanošenje – bez masnih ostataka. Pomoću naše vlastite tehnologije Dermal Infusion Technology® (DIT) aktivni sastojci prenose se u sve slojeve epidermisa što pomaže vraćanju u zdravo stanje.

Footlogix® je osmislio prvu na svijetu liniju za njegu stopala Dermal Infusion Technology® (DIT) na bazi pedikerske pjene Pediceutical® mousse. Taj sustav za prijenos nosi aktivne sastojke kroz rožnati sloj u slojeve epidermisa pomažući vraćanju zdrave kože.

Ova tehnologija osigurava da aktivni sastojci Footlogix® prodru u slojeve epidermisa i dođu do ciljanih područja. Bez okluzivnog vanjskog masnog sloja, koža je navlažena i zadržava sposobnost da normalno funkcionira, što rezultira zdravim stopalima.proizvodi su namjenjeni i rješavaju sve vrste problema na nogama(gljivice,raspucane pete,popucalu kožu među prstima,gljivice na noktima)

CIJENA: 140 KN

ESTETSKA PEDIKURA
Uključuje namakanje nogu u masažnoj kupelji,odstranjivanje tvrde kože,oblikovanje i odstranjivanje kožice oko noktiju,njega noktiju i stopala
CIJENA: 180,00 KN

TRAJNI LAK NOGE
CIJENA: 150,00 KN

SKIDANJE TRAJNOG LAKA
CIJENA: 50,00 kn

LAKIRANJE
CIJENA: 50,00 KN

SREBRNI NITRAT
CIJENA: 50,00

MEDICINSKA PEDIKURA
Osim estetske uključuje i liječenje uraslih noktiju,tretmane gljivica noktiju i stopala , odstranjivanje zadebljanja kože i kurjih očiju te tretmane ragada,tj.raspucanih peta
CIJENA:230,00 KN

MEDICINSKA PEDIKURA
CIJENA: 200,00 kn

REZANJE I BRUŠENJE NOKTA
CIJENA: 70,00 KN

REPARACIJA NOKTA PEDIQUE GELOM
Reparacija nokta,(nokatne ploče) PEDIQUE GELOM Omogućava izradu kozmetički lijepog i vizualno lijepog nokta koji raste zajedno s prirodnim noktom. Može se rezati, brusiti i njegovati kao i prirodni nokat,sprječava se deformacija ležišta nokta,nokatne ploče,sprječavanje naknadnih oštećenja kao što su uraštanje nokta, stvaranje poremećaja u samom rastu nokta te posljedice smanjenja površine nokatne ploče na kojoj nema prirodnog nokta.
CIJENA:50,00KN

BRAZILSKA PEDIKURA
Čarape unutar kojih se nalazi ekskluzivna emulzija proizvedena od sirovina iz obnovljivih izvora. Ono što je vrlo važno kod ovog specifičnog sastava je njegovo višestruko djelovanje! Emulzija je obogaćena aktivnim sastojcima poput uree koja brzo omekšava kožicu i hidratizira stopala, vitamina E čija je moć obnove ogromna, proteina pšenice čije je anti – age djelovanje znanstveno potvrđeno i specijalnog brazilskog copaiba ulja koje sprečava širenje gljivičnih i bakterijskih infekcija.

Cijena: 150,00kn

OPI PEDIKURA 
Uz klasičan postupak pedikure uključene su i čarapice koje sadrže ultra hidratantnu masku za njegu stopala. Ove jednokratne čarapice hrane i njeguju isušenu kožu stopala makadamijevim i kokosovim uljem, kao i hranjivim vitaminom E i shea maslacem kako bi omekšali dehidriranu kožu stopala. Efikasno eliminiraju sva zadebljanja na stopalima i obnavljaju kožu.
Čarapice su na stopalima 20-30min, nakon toga se ostatak proizvoda umasira.
Cijena : 200,00kn

KURJE OKO
CIJENA: 60,00KN

PODLOŽAK ZA KURJE OKO
CIJENA: 20,00

KONTROLA STANIČEVINA
CIJENA: 30,00 kn