beauty-the7-nails-02.png

Stopala su onaj dio tijela koji stranke najčešće neopravdano zapostavljaju i na njih greškom zaboravljaju.

Činjenica je da su po mišljenju mnogih najveći pokazatelj uređenosti upravo stopala jer pokazuju odnos pojedinca prema uređenosti i higijeni.Preporučuje se cjelovita pedikura barem jednom mjesečno,a inače bi klijent trebao kod kuće njegovati stopala pomoću kupelji i raznih krema za stopala.REZULTAT:odmorne noge i mekana kože kao u novorođenčeta.

U našem salonu radimo:

ESTETSKA PEDIKURA
Uključuje namakanje nogu u masažnoj kupelji,odstranjivanje tvrde kože,oblikovanje i odstranjivanje kožice oko noktiju,njega noktiju i stopala
CIJENA: 220,00KN

ESTETSKA PEDIKURA S LAKIRANJEM
CIJENA: 120,00KN

ESTETSKA PEDIKURA S TRAJNIM LAKOM
CIJENA: 190,00KN

TRAJNI LAK NOGE
CIJENA: 100,00KN

MEDICINSKA PEDIKURA
Osim estetske uključuje i liječenje uraslih noktiju,tretmane gljivica noktiju i stopala , odstranjivanje zadebljanja kože i kurjih očiju te tretmane ragada,tj.raspucanih peta
CIJENA:160,00KN

REZANJE I BRUŠENJE NOKTA
CIJENA: 70,00KN

REPARACIJA NOKTA PEDIQUE GELOM
Reparacija nokta,(nokatne ploče) PEDIQUE GELOM Omogućava izradu kozmetički lijepog i vizualno lijepog nokta koji raste zajedno s prirodnim noktom. Može se rezati, brusiti i njegovati kao i prirodni nokat,sprječava se deformacija ležišta nokta,nokatne ploče,sprječavanje naknadnih oštećenja kao što su uraštanje nokta, stvaranje poremećaja u samom rastu nokta te posljedice smanjenja površine nokatne ploče na kojoj nema prirodnog nokta.
CIJENA:50,00KN

KOPČA VHO (proteza nokta)
Kopča koja pomaže ispraviti nokat te jednom zauvijek riješiti problem uraslog nokta.

BRAZILSKA PEDIKURA
Čarape unutar kojih se nalazi ekskluzivna emulzija proizvedena od sirovina iz obnovljivih izvora. Ono što je vrlo važno kod ovog specifičnog sastava je njegovo višestruko djelovanje! Emulzija je obogaćena aktivnim sastojcima poput uree koja brzo omekšava kožicu i hidratizira stopala, vitamina E čija je moć obnove ogromna, proteina pšenice čije je anti – age djelovanje znanstveno potvrđeno i specijalnog brazilskog copaiba ulja koje sprečava širenje gljivičnih i bakterijskih infekcija.

KURJE OKO
CIJENA: 50,00KN