ekstenzije

EKSTENZIJE TREPAVICA

San svake žene duge su i guste trepavice. Uz redovitu mjesečnu njegu ovaj san postaje stvarnost. Radi takve precizne i detaljne ugradnje krajnji je izgled izrazito prirodan bez naznaka prijelaza prirodnog na umjetno.
Na izbor imate trepavice raznih duljina, oblika i boja. Zbog prirodne regeneracije vaših trepavica nužna je mjesečna nadopuna ekstenzija.

Trajanje: prva ugradnja punog paketa ekstenzija traje sat vremena.

Preporučljivo je svaka tri tjedna odraditi nadopunu.

CIJENA

Ugradnja trepavica – 45 EUR

Ugradnja Extra volume – 60 EUR

Nadopuna 2 tjedna – 23 EUR

Nadopuna 3 tjedna – 30 EUR

Nadopuna 4 tjedna – 38 EUR

Nadopuna tuđi rad – 42 EUR

Skidanje ekstenzija – 7 EUR

 

BOJANJE TREPAVICA

Cilj tretmana bojenja trepavica je potamniti ih od korjena do vrha,te ih na taj način produžiti jer je svaka trepavica na vrhu potpuno svijetla!
Preparati koje koristimo su nježni i prilagođeni području oko očiju.

Cijena: 4,00 EUR

 

BOJANJE OBRVA

Boju obrva određujemo prema tenu,boji kose,obliku lica ili samih obrva.

Cijena: 4,00 EUR

 

BROW LIFT (laminiranje obrva)

Brow lift (laminiranje obrva)U današnje vrijeme svi žele bogatije, naglašenije obrve . U jutarnjoj gužvi nemamo uvijek vremena za “iscrtavanje” savršenog i željenog oblika obrva. Brow lift je trajno oblikovanje obrva koje Vam omogućuje oblikovanje dlačica obrva u željeni, lijepi i dugotrajni oblik.
Izuzev trajne šminke, laminiranje obrva je najtrajnije riješenje, jer u 30-40 minuta tretmana možemo postići trajne rezultate do 6-8 tjedana.
CIJENA: 33 EUR

 

LASH LIFT

Keratinsko uvijanje i laminacija trepavica je bezbolan tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije, a žele lijep i zavodljiv pogled. Ovaj tretman sve više dobiva na popularnosti jer je jednostavniji od stavljanja trajnih umjetnih trepavica, a može jako dobro izgledati, a efekt ovisi o vašim trepavicama.

Lash lift čini upravo to što mu naziv govori – podiže, uvija i daje definiciju vašim trepavicama, koje su u kombinaciji s bojanjem tamnije i primjetnije.

Rezultat traje od 6-8 tjedana. Ako imate dulje trepavice, čak vam više niti neće biti potrebna maskara.

Lash lift + Vitamin Lashbotox: 33 EUR

 

Threading and eyebrow design

Zašto smo odabrali konac kao novu metodu depilacije u našem salonu ? Zato što je konac nježan prema koži te nema iritacije, dlačice se čupaju iz korjena te je na taj način koža bez dlačica puno duže nego kod drugih metoda depilacije.

Threading je najpreciznija metoda depilacije jer linijom konca možemo točno odrediti koje ćemo područje depilirati, to mogu biti obrve ili čitavo lice. Za threading se koristi poseban pamučno-svileni konac presvučen antibakterijskim filmom.

Kana je 100% prirodna boja koja se radi od lišća kane. Bojanje kanom je bezopasno i smanjena je mogućnost alergijskih reakcija, pogodno je za trudnice i dojilje te osobe s osjetljivom kožom. Jača dlaku, potiče njen rast i hrani je, vizualno pojačava liniju obrva, pigment dugo ostaje na samoj dlačici te može trajati 4-6 tjedana.

Threading nausnice: 5,00 EUR
Threading obrva: 6,00 EUR
Kana obrva: 13,00 EUR
Threading obrva + kana: 20,00 EUR

 

BOTOX NA TREPAVICE

Cijena: 7 EUR