Celluma tretman potiče kolagen, protein mladosti, ljepote i zdravlja.

Celluma je tretman pomlađivanja LED svjetlošću koji na prirodan način utječe na blistav ten, čvrstu kožu. Ljepota dolazi iznutra, ali se potiče izvana Celluma tretmanom koji najučinkovitije djeluje kao kolagen shot, odnosno na stvaranje kolagena zbog čega je dobila i odobrenje američke agencije za hranu i lijekove (FDA).

Zašto kolagen?

Odgovor je jednostavan – nedostatak kolagena je uzrok najčešćih znakova starenja poput pojave bora. Kolagen je glavni strukturni protein koji se nalazi u ljudskom tijelu, u koži i drugom vezivnom tkivu. Starenjem, odnosno usporavanjem metaboličkih procesa, dolazi do manjka kolagena koji doslovno povezuje i drži naše tijelo.

Znakovi starenja zbog nedostatka kolagena

Stanice fibroblasta odgovorne su za proizvodnju kolagena i elastina, dva najčešća proteina u vezivnom tkivu. Međutim, kako starimo, naši fibroblasti postaju manje aktivni što rezultira nižim razinama tih proteina. Primjećujemo smanjenu elastičnost naše kože, bore, a naši se zglobovi teže slobodno pokreću kao prije.

Drugi uobičajeni znakovi starenja mogu biti:
-Propadanje kože
-Melazma
-Upala
-Keratoza
Ako imate jedan ili više od ovih znakova, to bi mogao biti pokazatelj da vam nedostaje razina kolagena.Kako Celluma LED svjetlošću djeluje na kolagen?

Celluma SERIES LED svjetlosni terapijski uređaji emitiraju crvene i približno infracrvene svjetlosne valne duljine koje aktiviraju stanice fibroblasta i potiču stvaranje kolagena i elastina. Dokazano je kako te specifične svjetlosne valne duljine potiču prirodnu sposobnost tijela da se regenerira. Bez lijekova. Bez operacija. Bez injekcija. Prirodni ‘kolagen shot’. Samo poticanje tijela na regeneraciju pomoću sigurne i dokazane točno određene svjetlosne valne duljine.

Po čemu je Celluma drugačija od sličnih uređaja?

Kako bi fibroblast uspješno upio svjetlosnu energiju ključna je ravnomjerna isporuka prema svim stanicama. Tradicionalni uređaji su kruti i obično plošno raspoređuju energiju. Celluma uređaji dizajnirani su prema obliku ljudskog tijela. Prilagođavaju se usko svakom dijelu tijela kako bi prilikom tretmana došlo do optimalne isporuke svjetlosne energije i efektnijeg učinka.

Proizvodi kao što je Celluma PRO mogu se oblikovati u oblik C za tretiranje bora na licu i finih linija dok udobno ležite na leđima.

Koji su učinci Celluma tretmana?

Rezultati koji su potvrđeni i od američke FDA:

-Pomlađivanje kože i smanjenje bora
-Liječenje akni
-Kakav je osjećaj korištenja Cellume? Da li boli?

Svjetlosna terapija Celluma uređajem je vrlo opuštajuća. Uz pomoć našeg tima koji je educiran za korištenje uređaja namjestite se u udoban položaj i mirujete otprilike 30 minuta koliko traje tretman određene regije tijela. Većina pacijenata trenutno osjeti rezultate na koži koja zablista.

Koliko traje tretman? Koliko tretmana je potrebno?

Trajanje tretmana je 30 minuta, a preporučuje se pet do deset tretmana za optimalan učinak. Preporuke je tretmane izvesti jedan do dva puta tjedno.

Cijena: 30 min. = 40,00 EUR