schrammek

S našim proizvodima za njegu nudimo Vam rješenja razvijena od strane liječnika koji zadovoljavaju najviše zahtjeve.

Uz pomoć prirodne GREEN PEEL piling metode možemo svojim klijentima ponuditi ne samo klasični piling tretman , ali i jednostavne tretmane za regeneraciju i vidljivo poboljšanje kože. Ova piling metoda nudi individualna riješenja na području starenja lice , akni , hiperpigmentacije…

 

SCHRAMMEK TRETMAN ČIŠĆENJA LICA
Cilj tretmana je smanjiti sebum, ukloniti hiperkeratozu, očistiti nečistoću i normalizirati funkciju epidermisa. Smanjiti upalu i održati vlagu u koži.
Učinkovito liječenje nečiste kože zahtijeva osobnu disciplinu , strpljenje a posebno pravilnu njegu kod kuće

Cijena: 50 EUR / 376,73 HRK

 

GREEN PEEL CLASSIC
Do nove kože u samo pet dana. Čisto prirodni sastojci za Vašu ljepotu. Green Peel je posebna mješavina raznih bilja i algi bogatih mineralima,vitaminima , enzimima koji pomažu vašoj koži vratiti svježinu. Gornji sloj kože je uklonjen s mikroskopsko sitnim djelovima biljaka. Koža je spremna za apsorbciju i na regeneraciju. Tretman uključuje i kućnu njegu od 3 proizvoda koji su uključeni u cijenu.

Cijena: 265 EUR / 1996,64 HRK

 

GREEN PEEL ENERGY
Stimulacija Vaše kože Ubrzava cirkulaciju i metabolizam kože i dovodi do poboljšanja prirodne teksture kože. Idealan tretman za kožu kojoj je potreban poticaj za regeneraciju

Cijena: 66 EUR / 497,28 HRK

 

GREEN PEEL FRESH UP
Osvježenje Vaše kože . Tretman za one koji žele nešto više ; svježiji ten , kožu optimalno opskrbljenu hranjivim tvarima ili žele nahraniti kožu.

Cijena: 39,50 EUR / 297,61 HRK

 

Mella white dr. Christine Schrammek

Dermatološka njega lica za jednakomjeran ten.

Za svjetliji i jednakomjeran ten – bez pigmentacijskih nepravilnosti i mrlja! Odjednom ih uočiš – male tamne mrlje na čelu , oko vlasišta ili na obrazima. Mnogo ljudi pati zbog tih tamnih mrlja, jer koža izgleda nejednako a time i starije.

Visoko učinkoviti aktivni sastojci vidljivo smanjuju nepravilnosti u pigmentaciji i posvjetljuju ten kože. Istovremeno hidratiziraju i smiruju, ten je vidljivo ujednačen , osvježen i mladenački.

Cijena: 66 EUR / 497,28 HRK