schrammek

S našim proizvodima za njegu nudimo Vam rješenja razvijena od strane liječnika koji zadovoljavaju najviše zahtjeve.

Uz pomoć prirodne GREEN PEEL piling metode možemo svojim klijentima ponuditi ne samo klasični piling tretman , ali i jednostavne tretmane za regeneraciju i vidljivo poboljšanje kože. Ova piling metoda nudi individualna riješenja na području starenja lice , akni , hiperpigmentacije…

 

SCHRAMMEK TRETMAN ČIŠĆENJA LICA
Cilj tretmana je smanjiti sebum, ukloniti hiperkeratozu, očistiti nečistoću i normalizirati funkciju epidermisa. Smanjiti upalu i održati vlagu u koži.
Učinkovito liječenje nečiste kože zahtijeva osobnu disciplinu , strpljenje a posebno pravilnu njegu kod kuće

Cijena: 70 EUR

 

GREEN PEEL CLASSIC
Do nove kože u samo pet dana. Čisto prirodni sastojci za Vašu ljepotu. Green Peel je posebna mješavina raznih bilja i algi bogatih mineralima,vitaminima , enzimima koji pomažu vašoj koži vratiti svježinu. Gornji sloj kože je uklonjen s mikroskopsko sitnim djelovima biljaka. Koža je spremna za apsorbciju i na regeneraciju. Tretman uključuje i kućnu njegu od 3 proizvoda koji su uključeni u cijenu.

Cijena: 265 EUR

 

GREEN PEEL ENERGY
Stimulacija Vaše kože Ubrzava cirkulaciju i metabolizam kože i dovodi do poboljšanja prirodne teksture kože. Idealan tretman za kožu kojoj je potreban poticaj za regeneraciju

Cijena: 100 EUR

 

SCHRAMEK BILJKE
Osvježenje Vaše kože . Tretman za one koji žele nešto više ; svježiji ten , kožu optimalno opskrbljenu hranjivim tvarima ili žele nahraniti kožu.

Cijena: 70,00 EUR

 

SCHRAMEK + UZV
Osvježenje Vaše kože . Tretman za one koji žele nešto više ; svježiji ten , kožu optimalno opskrbljenu hranjivim tvarima ili žele nahraniti kožu.

Cijena: 90,00 EUR