Studio ljepote Jajetić

Naše privatno poslovanje postoji od 1988.godine. Gđa. Jadranka i Zdravko Jajetić osnovali su obrt, kćer Danijela Jajetić Jakopanec vodila je Edukacije ugradnje nokti, te dio vezan uz njegu ruku i stopala, a kćer Željka Jajetić Puljko 2013. godine preuzima vođenje obrta.

Sa željom da svojim klijentima osigura mjesto gdje će pronaći trenutke samo za sebe, za opuštanje i oslobađanje od stresa, prilagodila je prostor i ambijent salona. Koristimo kvalitetnu opremu i vrhunsku kozmetiku BABOR, med. SCHRAMMEK, LPG, LONG TIME LINER, te nastojimo redovitim praćenjem trendova unapređivati već postojeću tradiciju.

Najveća sreća i zadovoljstvo su sretne i zadovoljne klijentice i klijenti koje mi daju potporu da ulažemo više; jer lijepa riječ i pohvala je ono što mene čini sretnom! -Željka.

Tretnutno moj tim čine :Tanja,Adriana,Danijela I Mirjana koje isto tako vole i znaju svoj posao.Dođite jer Vi zasluzujete da Vas njegujemo na pravilan način. Naša ideja firme je: ”AKO STE ZADOVOLJNI RECITE SVIMA A AKO NISTE RECITE NAMA”.

Kreativni

Vaše ideje su bitne! Vaše mišljenje i zadovoljstvo su nam vrlo važni. Svaki klijent za nas je poseban, jer ne postoji ista metoda za sve.

Moderni

Suvremeno opremljen prostor za njegu i održavanje Vašeg lica i tijela. U ugodnoj atmosferi i uz stručno osoblje možete uživati u svim našim tretmanima.

Pristupačni

U bilo kojem trenutku nam možete postaviti upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku.