beauty-the7-nails-01.png

Ruke su dio tijela koji je teško, zapravo nemoguće sakriti.

Njegovane ruke i nokti u današnje vrijeme nisu samo ukras nego potreba i stil moderne žene. Poznato je da upravo ruke stare brže od ostalih dijelova tijela. Izložene su svakodnevnim poslovima, suncu, vodi, vjetru… stoga je ruke potrebno njegovati jednako kao i lice.

U protivnom one iskreno pokazuju koliko Vam je godina i koliku brigu posvećujete svom izgledu.

 

OPI manikura 200,00 kn

OPI manikura uz klasičan postupak manikure sadrži ultra hidratantnu masku za njegu kože ruku u obliku rukavica. Ove jednokratne rukavice hrane i njeguju isušenu kožu ruku makadamijevim i kokosovim uljem, kao i hranjivim vitaminom E i shea maslacem kako bi omekšali dehidriranu kožu ruku.

Rukavice su na rukama 20-30min, nakon toga se  rukavice skidaju i ostatak proizvoda se umasirava 10 minuta.

 

Brazilska manikura 150,00 kn

Nahranite svoje ispucane i oštećene ruke , a tajna uspjeha brazilske manikure krije se u aktivnim sastojcima Vitamina E i Copaiba ulja koji omekšavaju kožicu oko nokta i dubinski hidratiziraju ruke te sprečavaju gljivične i bakterijske infekcije.

Manikura s lakiranjem 170,00 kn

Manikura bez lakiranja 100,00 kn

 

IBX 100,00 kn

IBX je revolucionarni tretman za njegu, obnovu i jačanje noktiju te poticanje prirodnog rasta. IBX je prvi profesionalni tretman ovakve vrste te se razlikuje od sličnih konvencionalnih proizvoda po tome što penetrira u gornje slojeve noktiju te ih jača iznutra! Postoje 2 načina primjene, tretiranje prirodnih noktiju ili kao zaštita ispod trajnog laka, dipping sistema i sl. tehnika.

Rezulatati se vide odmah nakon par tretmana! Već četvrtu godinu za redom IBX sistem osvaja nagradu TOP 5 najboljih tretmana za jačanje noktiju.

 

Parafin 50,00kn

Tretman je vrlo ugodan. Počinje s peelingom, zatim se umasira hranjiva krema i nakon toga se na ruke šprica parafin u spreju. Na zraku se parafin brzo suši i formira po ruci, nakon čega se ruke ili noge stavljaju u vrećice i za to predviđene rukavice na 15-20 minuta. Tretman parafinom je idealno rješenje za suhe ruke, stopala i bolove u njima uslijed reumatskih tegoba, artritisa, seboreje, ispucale kože.

 

Dadi ulje 35,00 kn

Profesionalna i kućna njega kutikule, noktiju i kože.
Bogato tretmansko ulje namijenjeno za tretiranje kutikule i samih noktiju te kože. Sadrži 95% organskih sastojaka: avokado, jojoba, ekstra djevičansko maslinovo ulje i prirodni vitamin E. Ostalih 5% otpada na esencijalna ulja koja daju božanstvenu aromu proizvodu. Prednost ulja je što brzo i duboko penetrira u kožu i nokat te ne ostavlja masni trag. Bitno je naglasiti kako ovo bogato organsko ulje unaprjeđuje rezultat IBX tretmana te se njime mogu tretirati manje rane, opekline i svježi ožiljci.

 

Trajni lak 200,00 kn

Savršen izbor za žene koje imaju čvrste i kvalitetne nokte , a žele da im nokti budu uredni i nalakirani. Trajnost laka je 2- 3 tjedna, ukoliko su nokti nešto lošije kvalitete ( listaju se, pucaju) onda trajni lak drži kraće. Uklanja se posebnom tekućinom na bazi acetona, tako da se nokti ne oštećuju.

Korekcija trajnog do 2 tjedna 140,00 kn

Korekcija trajnog laka nakon 2 tjedna 160,00kn

Korekcija trajnog laka (tuđi rad) 200,00 kn

Skidanje trajnog laka bez lakiranja 100,00 kn

Skidanje trajnog laka s lakiranjem 150,00 kn

Popravak 1 nokta trajni lak 10,00 kn

 

Ugradnja noktiju šablone 350,00 kn

Šablone se stavljaju ispod prirodnog nokta i na taj način noktima dajemo dužinu , nokti izgledaju lijepo i prirodno.

 

Ugradnja noktiju tipse 300,00kn

Umjetni nastavci ili tipse ugrađuju se samo ako su prirodni nokti kratki ,
pomoću tipsi nokat izvlačimo do željene dužine te nakon 2-3 korekcije riješavamo se tipse, te ostaju samo prirodni nokti koje učvršćujemo gelom.

 

Gel na prirodne nokte 200,00 kn

Postupak kojim jačamo prirodne nokte pomoću gela,namijenjen je klijenticama koje nemaju kvalitetne nokte a žele da im ruke izgledaju lijepo i njegovano

Korekcija gela 200,00 kn

Korekcija gela (tuđi rad) 250,00 kn

Skidanje gela + trajni lak 250,00 kn

Skidanje gela + manikura 170,00 kn

Popravak 1 nokta gel 20,00 kn