beauty-the7-nails-01.png

Ruke su dio tijela koji je teško, zapravo nemoguće sakriti.

Njegovane ruke i nokti u današnje vrijeme nisu samo ukras nego potreba i stil moderne žene. Poznato je da upravo ruke stare brže od ostalih dijelova tijela. Izložene su svakodnevnim poslovima, suncu, vodi, vjetru… stoga je ruke potrebno njegovati jednako kao i lice.

U protivnom one iskreno pokazuju koliko Vam je godina i koliku brigu posvećujete svom izgledu.

 

 

LAKIRANJE

Cijena: 7,00 EUR

 

MANIKURA

Klasična manikura pogodna je za sve vrste noktiju i kutikula. Njeguje Vaše ruke i nokte i pomaže im da održe vlažnost i njegovan izgled.
Tretman uključuje oblikovanje noktiju, omekšavanje kutikule, odstranjivanje viška kožice steriliziranim priborom i njegu noktiju i kutikule.

Cijena: 13,00 EUR
Manikura s lakiranjem: 20,00 EUR

 

OPI manikura

Cijena: 27,00 EUR

OPI manikura uz klasičan postupak manikure sadrži ultra hidratantnu masku za njegu kože ruku u obliku rukavica. Ove jednokratne rukavice hrane i njeguju isušenu kožu ruku makadamijevim i kokosovim uljem, kao i hranjivim vitaminom E i shea maslacem kako bi omekšali dehidriranu kožu ruku.

Rukavice su na rukama 20-30min, nakon toga se  rukavice skidaju i ostatak proizvoda se umasirava 10 minuta.

 

IBX

Cijena: 13,00 EUR

IBX je revolucionarni tretman za njegu, obnovu i jačanje noktiju te poticanje prirodnog rasta. IBX je prvi profesionalni tretman ovakve vrste te se razlikuje od sličnih konvencionalnih proizvoda po tome što penetrira u gornje slojeve noktiju te ih jača iznutra! Postoje 2 načina primjene, tretiranje prirodnih noktiju ili kao zaštita ispod trajnog laka, dipping sistema i sl. tehnika.

Rezulatati se vide odmah nakon par tretmana! Već četvrtu godinu za redom IBX sistem osvaja nagradu TOP 5 najboljih tretmana za jačanje noktiju.

 

IBX + LAKIRANJE     20,00 EUR

 

Dadi ulje

Cijena: 6,50 EUR

Profesionalna i kućna njega kutikule, noktiju i kože.
Bogato tretmansko ulje namijenjeno za tretiranje kutikule i samih noktiju te kože. Sadrži 95% organskih sastojaka: avokado, jojoba, ekstra djevičansko maslinovo ulje i prirodni vitamin E. Ostalih 5% otpada na esencijalna ulja koja daju božanstvenu aromu proizvodu. Prednost ulja je što brzo i duboko penetrira u kožu i nokat te ne ostavlja masni trag. Bitno je naglasiti kako ovo bogato organsko ulje unaprjeđuje rezultat IBX tretmana te se njime mogu tretirati manje rane, opekline i svježi ožiljci.

 

Trajni lak

Cijena: 27,00 EUR

Savršen izbor za žene koje imaju čvrste i kvalitetne nokte , a žele da im nokti budu uredni i nalakirani. Trajnost laka je 2- 3 tjedna, ukoliko su nokti nešto lošije kvalitete ( listaju se, pucaju) onda trajni lak drži kraće. Uklanja se posebnom tekućinom na bazi acetona, tako da se nokti ne oštećuju.

Korekcija trajnog laka     25,00 EUR

Korekcija trajnog laka (tuđi rad)     30,00 EUR

Skidanje trajnog laka bez lakiranja     13,00 EUR

Skidanje trajnog laka s lakiranjem    20,00 EUR

Popravak 1 nokta trajni lak nakon 7 dana     3,00 EUR

 

Trajni lak French

Cijena: 32,00 EUR

 

Gel na prirodne nokte

Cijena: 35 EUR

Postupak kojim jačamo prirodne nokte pomoću gela,namijenjen je klijenticama koje nemaju kvalitetne nokte a žele da im ruke izgledaju lijepo i njegovano

 

Popravak 1 nokta gel nakon 7 dana     3,00 EUR

Ugradnja 1 nokta     4,00 EUR

Korekcija gela    30,00 EUR

Korekcija gela s frenchom    40,00 EUR

Korekcija gela (tuđi rad)     40,00 EUR

Skidanje gela     20,00 EUR

Skidanje gela + trajni lak    33,00 EUR

 

PEDIQUE GEL

Prvo stavljanje     20,00 EUR

Reparacija 2 nokta pedique gelom     30,00 EUR

 

OPI vrećice

Cijena: 20,00 EUR