beauty-the7-nails-01.png

Ruke su dio tijela koji je teško, zapravo nemoguće sakriti.

Njegovane ruke i nokti u današnje vrijeme nisu samo ukras nego potreba i stil moderne žene. Poznato je da upravo ruke stare brže od ostalih dijelova tijela. Izložene su svakodnevnim poslovima, suncu, vodi, vjetru… stoga je ruke potrebno njegovati jednako kao i lice.

U protivnom one iskreno pokazuju koliko Vam je godina i koliku brigu posvećujete svom izgledu.

Manikura

Tretman u kojem se koriste specijalni alati , lakovi ( bazni, boja i sjaj ), ulja , kreme , parafin i masažu kako bi Vaše ruke i nokti izgledali zdravo i njegovano.
Cijena : 100,00 kn

OPI MANIKURA
OPI manikura uz klasičan postupak manikure sadrži ultra hidratantnu masku za njegu kože ruku u obliku rukavica. Ove jednokratne rukavice hrane i njeguju isušenu kožu ruku makadamijevim i kokosovim uljem, kao i hranjivim vitaminom E i shea maslacem kako bi omekšali dehidriranu kožu ruku.
Rukavice su na rukama 20-30min, nakon toga se  rukavice skidaju i ostatak proizvoda se umasirava 10 minuta.
Cijena: 200,00 kn

Trajni lak

Savršen izbor za žene koje imaju čvrste i kvalitetne nokte , a žele da im nokti budu uredni i nalakirani. Trajnost laka je 2- 3 tjedna, ukoliko su nokti nešto lošije kvalitete ( listaju se , pucaju ) onda trajni lak drži kraće.
Uklanja se posebnom tekućinom na bazi acetona, tako da se nokti ne oštećuju.
Cijena : 150,00 kn

Korekcija trajnog laka
Cijena: 140,00 kn

Korekcija gela
Cijena: 170,00 kn

Korekcija gela sa oslikavanjem
Cijena: 200,00 kn

Ugradnja noktiju na tipse

Umjetni nastavci ili tipse ugrađuju se samo ako su prirodni nokti kratki ,
pomoću tipsi nokat izvlačimo do željene dužine te nakon 2-3 korekcije riješavamo se tipse, te ostaju samo prirodni nokti koje učvršćujemo gelom.
Cijena 250,00 kn

Ugradnja noktiju na šablone

Šablone se stavljaju ispod prirodnog nokta i na taj način noktima dajemo dužinu , nokti izgledaju lijepo i prirodno .
Cijena: 300,00 kn

Geliranje prirodnih noktiju

Postupak kojim jačamo prirodne nokte pomoću gela,namjenjen je klijenticama koje nemaju kvalitetne nokte a žele da im ruke izgledaju lijepo i njegovano
Cijena 150,00 kn

Parafin

Tretman je vrlo ugodan. Počinje s peelingom, zatim se umasira hranjiva krema i nakon toga se na ruke šprica parafin u spreju. Na zraku se parafin brzo suši i formira po ruci, nakon čega se ruke ili noge stavljaju u vrećice i za to predviđene rukavice na 15-20 minuta. Tretman parafinom je idealno rješenje za suhe ruke, stopala i bolove u njima uslijed reumatskih tegoba, artritisa, seboreje, ispucale kože.
Cijena 50,00 kn

Brazilska manikura

Nahranite svoje ispucane i oštećene ruke , a tajna uspjeha brazilske manikure krije se u aktivnim sastojcima Vitamina E i Copaiba ulja koji omekšavaju kožicu oko nokta i dubinski hidratiziraju ruke te sprečavaju gljivične i bakterijske infekcije.

Cijena: 100,00 kn

IBX tretman

IBX je revolucionarni tretman za njegu, obnovu i jačanje noktiju te poticanje prirodnog rasta. IBX je prvi profesionalni tretman ovakve vrste te se razlikuje od sličnih konvencionalnih proizvoda po tome što penetrira u gornje slojeve noktiju te ih jača iznutra! Postoje 2 načina primjene, tretiranje prirodnih noktiju ili kao zaštita ispod trajnog laka, dipping sistema i sl. tehnika.

Rezulatati se vide odmah nakon par tretmana! Već četvrtu godinu za redom IBX sistem osvaja nagradu TOP 5 najboljih tretmana za jačanje noktiju.

Cijena:

1.dolazak 100,00 kn
2. ili 3. dolazak 80,00 kn

DADI OIL ULJE – profesionalna i kućna njega kutikule, noktiju i kože
Bogato tretmansko ulje namijenjeno za tretiranje kutikule i samih noktiju te kože. Sadrži 95% organskih sastojaka: avokado, jojoba, ekstra djevičansko maslinovo ulje i prirodni vitamin E. Ostalih 5% otpada na esencijalna ulja koja daju božanstvenu aromu proizvodu. Prednost ulja je što brzo i duboko penetrira u kožu i nokat te ne ostavlja masni trag. Bitno je naglasiti kako ovo bogato organsko ulje unaprjeđuje rezultat IBX tretmana te se njime mogu tretirati manje rane, opekline i svježi ožiljci.

CIJENA: 35,00 kn

KOREKCIJA TRAJNOG LAKA 2 TJEDNA 120,00 KN

KOREKCIJA TRAJNOG LAKA – TUĐI RAD 170,00 KN

POPRAVAK 1 NOKTA GEL 20,00 KN

POPRAVAK 1 NOKTA TRAJNI LAK 10,00 KN

SKIDANJE TRAJNOG LAKA + MANIKURA 150,00 KN

SKIDANJE GELA + MANIKURA 170,00 KN

SKIDANJE GELA + STAVLJANJE TRAJNOG LAKA 200,00 KN