tretman_lice-003
_mg_9457
beauty-the7-skin-03.png
stopala
Orchid, sea salt and essential oil on wooden background
glass jar of honey and dipper isolated on white background
Hands massaging female back and shoulders. Professional body treatment or relaxation procedure at spa salon. Health care, beauty and wellness concept.
Top view of mature woman relaxing during hot stone massage. High angle view of senior woman back in a wellness spa receiving lastone therapy. Senior woman enjoying a hot stone treatment.
beauty, wellness and bodycare concept - close up of woman having back massage with hot oil candle at spa
winetherapyFacial

MASAŽA LICA

Osim što djeluje opuštajuće, masaža lica poboljšava cirkulaciju, djeluje na tonus lica, bore , a može pomoći i kod glavobolja

Trajanje: 20 min
Cijena 50,00 kn

Trajanje: 30 min
Cijena 80,00 kn

 

PARCIJALNA MASAŽA TIJELA

Prvenstveno služi za opuštanje mišića leđa, popuštanje napetosti u predjelu vrata i razmasiravanje nakupina miogeloza.

Trajanje tretmana 30 min
Cijena 100,00

 

MASAŽA CIJELOG TIJELA

Ova masaža otklanja napetosti u uzrokovane dugotrajnim sjedenjem, učestalim ponavljanjem nekog pokreta…Tokom ove masaže razbijaju se i nakupine mliječne kiseline u mišićima (takozvane miogeloze). Ove se nakupine mogu javiti bilo gdje na tijelu, a najčešće se javljaju u području lopatice. Pokreće se krvotok i optok limfe.

Trajanje tretmana 60 min
Cijena 170,00 kn

 

MASAŽA STOPALA

Djeluje izrazito opuštajuće, jer se poticanjem cirkulacije i stimulacijom određenih točaka djeluje na cijeli organizam.

Trajanje tretmana 20 min
Cijena 60,00kn

 

AROMATERAPIJA

Umjetnost uporabe eteričnih ulja,jedni ju povezuju sa skupim tretmanima, drugi vjeruju da je to opuštajuća masaža, oni skloniji ezoteričnom smatraju je putovanjem u duboko carstvo psihe potpomognuto biljnim esencijama, a oni pak prizemljeniji ju smatraju ugodnim načinom čuvanja zdravlja i vitalnosti. Zapravo je to i još mnogo više…

Trajanje tretmana 75 min
cijena 200,00kn

 

MASAŽA MED & MLIJEKO

Tretman zamamnog mirisa, sinergija kokosovog mlijeka i matične mliječi, daje koži opskrbu hranjivim tvarima, vlagom i mladenačkom svježinom, koža je nakon tretmana nježna i glatka.Preporuka svima nakon ljeta ili u hladnim zimskim danima.

Trajanje tretmana 90 min
Cijena 300,00kn

 

ČETVERORUČNA MASAŽA

To je kreativna masaža u kojoj dva sinkronizirana terapeuta, kroz dobro uigranu “koreografiju” pokreta, prepoznaju energetske blokade i balansirano utječu na opuštanje lijeve i desne strane tijela,potiču cirkulaciju i izmjenu tvari. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom.

Efekat masaže je kao da ste doživjeli dvije masaže u jednom tretmanu. Prepuštanjem iskusnim terapeutima, doživećete potpuno zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo za Vaše tijelo i dušu.

Vrijeme trajanja 45 minuta
Cijena: 250 kn

 

HOT STONE

Je masaža ugrijanim kamenjem razvijena na temelju drevnih tradicija, koja ne bi bila potpuna da se ne spaja s blagodatima prirodnih i eteričnih ulja,ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari i stoga se dobro upotpunjuje citrusnim uljima.Pobuđuje osjećaj opuštenosti i otklanja stres.

Trajanje tretmana 90 min
cijena 300,00kn

 

MASAŽA SVIJEĆOM

Masažna svijeća je napravljena s puno biljnih ulja i maslaca, čime hrane i hidratiziraju kožu te joj daju svilenkasti efekt.One će vam pružiti nevjerojatno senzualno iskustvo koje dubinski njeguje i hidratizira kožu te daje potpuno novi doživljaj tretmana ljepote.

Vrijeme trajanja 60min
Cijena 200,00 kn

 

ART OF SPA grožđani ritual

Intenzivno hranjenje namjenjeno je opuštanju kože kojoj je potrebna revitalizacija i jačanja s anti-age učinkom. Snaga antioksidansa potiče stanice na regeneraciju, a istodobno štiti od štetnih utjecaja vanjskih čimbenika, čime se usporava prerano starenje. Tretman sadrži piling cijelog tijela, masku i masažu.

Vrijeme trajanja 60 min
Cijena 250,00 kn