lpg

GREEN PEEL – Body energy (SCHRAMMEK KOZMETIKA) – 60 MINUTA

Tretman biljkama izuzetno je prirodan i učinkovit.Koža se ne ljušti na isti način kao i od tretmana lica.Intenzivan je proces regeneracije tijekom kog se mrtve stanice kože odstranjuje sa površine kože.Tretman potiče cirkulaciju i metabolizam ,opskrbljuje kožu  kisikom i nutrijentima,povećava apsorpciju aktivnih sastojaka i detoksikaciju organizma.Ublažava strije na trbuhu,bedrima i nadlakticama,učvrćuje trbušnu stijenku ,vezivno tkivo,dio procesa mršavljenja i anticelulitnog tretmana.Radi se svakih 3 tjedna.

Cijena tretmana – 600kn

 

ANTICELULITNA MASAŽA
Povećava učinak vježbanja , jer se točno može djelovati na ugroženo područje, te prilagoditi intenzitet pritiska, preporučuje se dolazak minimalno 3x tjedno.
Cijena 100,00 kn

 

SLOMOVITAL TRETMANI
Pomoću eteričnih ulja i zavoja na površini kože podižu temperaturu, dok se istodobno snižava unutarnja tjelesna temperatura. Izjednačavanje temperatura reaktivira ljuski organizam i tako na prirodan način stimulira tijelo na potrošnju energije. Tretman se temelji na efektu toplo-hladno.Rezultati su četverostruko sagorijevanje masnoće, smanjenje celulita i snažno zatezanje kože i tkiva.
Cijena 230,00kn

 

BODY VACUM MASAŽA
Je posebno učinkovita kod loše cirkulacije, edema u nogama i tvrdog celulita, stimulira limfu, radi razbijanje celulita i masnog tkiva, te učvršćivanje i tonifikaciju kože.
Cijena 120,00 ili 200,00kn

 

BODY FORMER
Putem elektroničkih impulsa izaziva ritmičke kontrakcije u mišićima ,pomaže pri bržem sagorijevanju kalorija, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče cirkulaciju , umanjuje celulit ,te smanjuje obujam. Učinkovitim pozicioniranjem omogućava podizanje stražnjice ( butt lift) i kvalitetnu limfnu drenažu. Postiže se učinak vježbanja, ali bez tjelesnog napora.
Cijena 100,00kn

 

LIMFNA DRENAŽA- PRESOTERAPIJA
Se može provoditi svaki drugi dan 4-6 tjedana, a zatim 1x tjedno. Zbog povećanog izlučivanja tekućine iz tijela preporučuje se konzumacija barem 2 l vode na dan ,te ograničenje soli i slanih namirnica. Za što efikasniju redukciju celulita preporučuje se kombinirati s ostalim celulitnim tretmanima.
Cijena 180,00kn

 

LIMFA + ŠEĆERNO-KOFEINSKI GEL
Šećerno- kofeinski gel blagotvorno djeluje na drenažu i otapanje masnoća u stanicama, u kombinaciji s aparativnom limfnom drenažom doprinosi ubrzanom izbacivanju štetnih tvari iz organizma.
Cijena: 200,00 kn

 

Gua Sha Pandhy’s
Anticelulitna krema koja je spoj tradicionalne kineske Gua Sha tehnike s poludragim kamenom crnim obbsidijanom i organskim True Delight BB maslacem by Pandhys. Masaža nije bolna,potiće se izbacivanje se toksina , razgrađuju se masne naslage , učvršćuje se koža, ublažavaju strije.
Cijena 140,00 kn

 

ULTRAZVUKOM PROTIV CELULITA
– Ultrazvuk i masažna terapija tijekom tretmana zagrijavaju ciljana, problematična područja i na taj način potiču izlučivanje viška toksina i masti. Tretman je neinvanzivan, bezbolan, iznimno učinkovit i siguran za klijenta.
Cijena: 20 min – 100,00 kn

 

DETOX + TERMO DEKA
Kombinacija posebno odabranih eteričnih ulja i topline  termo deke , poboljšava cirkulaciju, opuštanje mišića , izbacivanje toksina i hranjenje kože.
Cijena: 200,00 kn

 

ULTRABRZO MRŠAVLJENJE
grami za brzo mršavljenje so najbolji za totalni bodyshaping (oblikovanje tijela). Brojni specializirani ciljani Ultratone programi omogučuju i pokrivaju sve aspekte prirodnog estetskog preoblikovanja tijela: Ultratbrzo smanjivanje obima, Mršavljenje & Gubitak težine, Anti Celulit, Masnoča u Mišiče i Mršavljene posle porođaja su samo neki od njih.
Sa tim indivualnim Programima možemo postignuti bilo koji aspekt preoblikovanja tijela. Gubitak centimetra, ubrzavanje metabolizma, napetost uvele kože, učrščivanje mekih mišiča, razbijanje celulita i tonus mekih podučja masnoča – i sve je to programirano u Ultratone aparatima. To je odličan način za postizanje lijepog oblikovanog tijela.
Cijena: 40 min – 300,00 kn