ULTRABRZO MRŠAVLJENJE IN NEHIRURŠKI FACELIFT
Danas smo više neko ikad do sada svesniji svojih tijela. Dijete, vežbanje in wellbeing su naša dnevna briga i imajo dnevni uticaj na skoro sve u našem životnom stilu. I zbog toga, treba da znamo šta stvarno deluje i šta ne na naše čitavo tijelo, kako poštovati i pobalšati naše dijelove tijela do željenog cilja.

Sada je mogoče razvijati određene dijele tijela – ili je to razvijanje snage pojedinih dijelova ili rješavanje problematičnih dijelova, što kod večine žena znači butine, kukovi, stražnica i pojas. Kroz programe za oblikovanje tijela i programe za mršavljenje, koje omogučuje Ultratone , možete postignuti željene ciljeve več za nekoliko dana a ne sedmica.

Ni je to samo zbog izgleda , nego je to i za zdravje i za fitnes. Izuzetna stvar kod Ultratone je baš to da ne samo da poboljšava vaš izgled nego stvarno deluje dobro i za vaše tijelo. Ravniji trbuh, oblikovana stražnjica, čvrstija koža, podignute grudi i vitke i oblikovane noge mogu se postignuti sa biostimulacijskimi impulzima na OCM tehnologiji koja poboljašava mikrocirkulaciju, pomlađuju in reaktivira uvelu kožu, tonificira, jača i učvrščuje mišiče a dozvoljava i njihovo potpunu relakasaciju , i sve to u 30 minutnoj terapiji.

Brinuti za svoje tijelo nije luksuz, nego je obaveza.

ULTRATBRZO MRŠAVLJENJE
ULTRATONE programi za brzo mršavljenje so najbolji za totalni bodyshaping (oblikovanje tijela). Brojni specializirani ciljani Ultratone programi omogučuju i pokrivaju sve aspekte prirodnog estetskog preoblikovanja tijela: Ultratbrzo smanjivanje obima, Mršavljenje & Gubitak težine, Anti Celulit, Masnoča u Mišiče i Mršavljene posle porođaja su samo neki od njih.
Sa tim indivualnim Programima možemo postignuti bilo koji aspekt preoblikovanja tijela. Gubitak centimetra, ubrzavanje metabolizma, napetost uvele kože, učrščivanje mekih mišiča, razbijanje celulita i tonus mekih podučja masnoča – i sve je to programirano u Ultratone aparatima. To je odličan način za postizanje lijepog oblikovanog tijela.

Marilyn Monroe: Tijelo je da se pokaže, a ne da se zakriva. ( ORIGINAL: the body is meant to be seen, not all covered up.)

NEHIRURŠKI LIFITING
Nehirurški lifting u poslednje godine sve je više i više popularan, celebrities a i obične žene ne žele više nož, nego imaju mogučnost isprobati djelovanje Bioenergijske stimulacije i na koži i mišičima lica za smanjivanje vidljivih znakova staranja, Mikrostuje za Elektroporaciju, Ultrazvuk za Regeneraciju tkiva i Biostimulacijo za Mišični tonus i lifting.

Pionirski rad Ultratone na posebnom Bioenergetskom programu za Ne hirurški facelift lica, kombinira pomlađivanje i tonus kože sa perfektnim sekvencijama za lifting i učvrščivanje mišiča za konture lica.

Nema više potrebe za skupe hirurške zahvate kada sa Ultratone prirodnim nehirurškim faceliftom dobijate brojne ekstra dobiti. Od poboljšanja kompletnog tena lica sa stimulacijom krvnog obtoka u subkutanim dijelovima, glađenja bora, smanjenje nečistoča i otečenosti sa detox limfnom drenažom, učvrščivanje i lifting mišiča, Ultratone brzo delujuči programi za lice postignuče potpuni lifting u svom povešenim područjima lica.