SLIMMING EXPRESS (30 min)

Inovativne tirkizne perlice potpuna su novost u tretmanima celulita i mršavljenja. Tretman obuhvaća piling, masažu i završnu kremu i idealan je za žene koje su vremenski ograničene.

 

CIJENA – 150 kn

CELLUCONTROL (45 - 60 min)

Intenzivni anticelulitni tretman započinje analizom vrste celulita kako bi odabrali individualne proizvode i vrstu masaže za što bolje rezultate. Kombinacija pilinga, maske i masaže daje odlične rezultate već pri prvom tretmanu.

 

CIJENA – 300 kn

MARINE SLIMMING (45 - 60 min)

Inovativne perlice koje u doticaju s kožom opskrbljuju tijelo dragocjenim sastojcima i djeluju na dvije razine: eksfolijaciji i smanjenju celulita. Perlice otklanjaju mrtvi sloj s kože, a aktivni sastojci koji se nalaze unutar perlica djeluju na sam celulit.

 

CIJENA – 250 kn

DETOX LEGS (30 min)

Glavni zadatak ovog tretmana je trenutno otklanjanje osjećaja teških nogu. Piling, masaža i maska u 30 minuta učinit će čuda za umorne i teške noge.

 

CIJENA – 150 kn

DETOX BODY (60 min)

Nakon pilinga nanosimo aktivacijsko ulje koje intenzivno potiče detoksifikaciju i savršeni je aktivator koji pojačava djelovanje cijelokupnog tretmana. Maska koja se nanosi nakon ulja savršena je za osobe koje su u programu detoksifikacije i strogog režima prehrane jer intenzivno detoksificira i potiče proces mršavljenja.

 

CIJENA – 250 kn