trepavice

EKSTENZIJE TREPAVICA
San svake žene duge su i guste trepavice. Uz redovitu mjesečnu njegu ovaj san postaje stvarnost. Radi takve precizne i detaljne ugradnje krajnji je izgled izrazito prirodan bez naznaka prijelaza prirodnog na umjetno.
Na izbor imate trepavice raznih duljina, oblika i boja. Zbog prirodne regeneracije vaših trepavica nužna je mjesečna nadopuna ekstenzija.

Trajanje: prva ugradnja punog paketa ekstenzija traje sat vremena.

Preporučljivo je svaka tri tjedna odraditi nadopunu.

CIJENA

Ugradnja trepavica – 300,00 kn

Nadopuna 2 tjedna – 150,00 kn

Nadopuna 3 tjedna – 200,00 kn

Nadopuna 4 tjedna – 250,00 kn

 

BOJANJE TREPAVICA
Cilj tretmana bojenja trepavica je potamniti ih od korjena do vrha,te ih na taj način produžiti jer je svaka trepavica na vrhu potpuno svijetla!
Preparati koje koristimo su nježni i prilagođeni području oko očiju.

Cijena : 30,00 kn

 

BOJANJE OBRVA
Boju obrva određujemo prema tenu,boji kose,obliku lica ili samih obrva.

Cijena : 30,00

 

LASH LIFT

Postoje nebrojeni načini na koje mi žene pokušavamo istaknuti oči, a ključnu ulogu u tome igraju naše trepavice. Potraga za savršenom maskarom često nalikuje potrazi za Svetim Gralom, a neke dame teško se odlučuju za tretman ekstenzija trepavica. Ako ste se pronašli u ovome, imamo savršeno rješenje za vas – lash lift, tretman koji naglašava prirodnu ljepotu trepavica!

Ova metoda podrazumijeva kemijsko uvijanje trepavica te njihovo bojanje, u tretmanu dodajemo keratin ili serum koji njeguje, hrani i jača trepavice.Sami tretman traje oko 60 min, rezultati su vidljivi odmah, a efekt traje 6-8 tjedana, no to ovisi o brzini rasta vaših trepavica.

Cijena: 150,00