ARKANA OKO OČIJU
– rješava bore,tamne kolutove oko očiju,rješava vrećice i natečenost ispod očiju.Rezultati odmah vidljivi nakon jednog tretmana.Tretmani se rade svakih 7-14 dana
CIJENA: 200KN (30-45min)
ARKANA RETINOL
-retinol je najaktivniji pomlađujući sastojak protiv svih znakova starenja,regulira aktivnost stanica kože,potiče stvaranje novih stanica.Sadrži osim retinola i vitamine A,C I E koji pomlađuju,smanjuju pigmentaciju,smanjuju duboke bore
CIJENA: 600KN(15min)

PIRUINSKA KISELINA:

kiselina koja sadrži 45%piruvinske kiseline i 20%cvjetne i mliječne kiseline. Zbog svoje molekularne strukture ima jaku moć da obnavlja kožu i regenerira kožu. Savršen tretman za pomlađivanje; učinak je mlada, glađa i svijetlija koža.
CIJENA TRETMANA: 300KN

BRZI NEUROPEEL:

 Osigurava izravnavanje bora i poboljšava napetost kože – učinak smrzavanja. Novi sastojci GABA I NANE koji potiču sintezu hijaluronske kiseline i kolagena, sprečavaju dehidraciju i pomlađuju kožu lica i vrata.

Cijena tretmana: 400 kn

POMLAĐIVANJE KOŽE VRATA:

 

 Inovativni pomlađivajući tretman za kožu vrata čiji su učinci vidljivi već nakon 3 tjedna. Ovaj tretman u potpunosti smanjuje ili uklanja bore koje nastaju zbog nepravilnog položaja držanja vrata.

Cijena tretmana: 400 kn

J EVOLUTION TRETMAN

Revolucinarni tretman temaljen na modifikaciji Jessnerovog klasičnog pilinga.Intenzivni piling koji sadrži heksilrezorcinol,mliječnu,limunsku i salicilnu kiselinu.Namjenjen je oštećenoj koži koja pati od bora,brazdi,fotostarenja i diskoloracije,te debljeoj koži otpornoj na druge pilinge.
Promjene tijekom pilinga:koža je napeta,tamnijeg tona i mogu se pojaviti smeđe mrlje.Nakon2- 3 dana počinje pucati i ljuštiti se u velikim površinama.Nakon 4 tjedna vide se pravi i istinski rezultati.
CIJENA TRETMANA: 700KN

Acne Out Therapy – uklanjanje akni i nesavršenosti na koži

Tretman za njegu masne, mješovite i aknaste kože. Koristi sinergijski učinak jedinstvenih aktivnih sastojaka, od kojih su najznačajnije čista shikiminska kiselina, salicilna kiselina i Affipore™ – ekstrakt lišća buchu biljke (Agathosma betulina).
Tretman je savršen za masnu i mješovitu kožu, kožu s proširenim porama, zagušenu kožu i kožu podvrgnutu dermatološkom tretmanu akni.
Ima antibakterijska i antifugalna svojstva, regulira izlučivanje sebuma, čisti pore, odčepljuje otvore lojnih žlijezda i sprječava pojavu novih akni.

Cijena tretmana: 300,00 kn

A-QS Hacker Therapy – uklanjanje uzroka akni

Posebno kreirana dermo-kozmetička terapija koja regulira mikrobiome kože s aknama. Temelji se na inteligentnom mehanizmu koji blokira komunikacijski sustav među bakterijama – Quorum Sensing (QS).
Tretman se preporuča koži sklonoj aknama, masnoj koži s viškom sebuma i kontaminiranoj koži s povećanim lojnim žlijezdama.
Uravnotežava mikrobiom kože, regulira sebum, uklanja upalne promjene, smanjuje mitesere i papule, blokira komunikaciju među bakterijama, smanjuje veličinu pora i ima bakteriostatska svojstva.

Cijena tretmana: 300,00 kn

Transform HA Therapy – dubinska hidratacija i punjenje bora

Tretmani s transformabilnom hijaluronskom kiselinom inkapsuliranom u fleksibilne nosače koji omogućuju prodiranje u epidermalnu barijeru i dolazak do dermisa gdje dugotrajno veže vodu i dubinski hidratizira čime povećava gustoću kože i puni bore.
Savršeni tretman za zrelu, izboranu, dehidriranu kožu smanjene gustoće kojoj vraća njezinu prirodnu, mladenačku razinu vlage i briše bore.

Cijena tretmana: 400,00 kn

MANDELIČNA KISELINA

Jedna od najpopularnijih kiselina u svijetu ljepote je mandelična kiselina. Ona ima najjača bakterijska svojstva od svih AHA kiselina. Djeluje na gotovo bilo koju kožu – osjetljivu, ali i kožu s aknama i zrelu kožu. Djeluje seboregulirajuće, bakteriostatički, a smanjuje i diskoloracije. Bori se protiv starenja kože – potiče proizvodnju kolagena što koži pomaže u zadobivanju elastičnosti i čvrstoće.

Cijena : 350,00 kn

NEURO SENSI TRETMAN

Neuro Sensi tretman kreiran je za preosjetljivu i kapilarnu kožu. Kombinacija peptida
Endothelyol ™ i SensAmone P5 ima neurosenzorni učinak na žile i osjetne receptore.
Također aktivno nadzire faktore upale, vaskularne probleme i neuroreceptore osjetljivosti.
Preporučuje se za nadraženu kožu, kožu sklonu rozacei, kao i za kožu nakon dermoestetskih
tretmana.

Cijena : 400,00 kn